söndag 19 september 2010

Nästa Twilight/Harry Potter?

Källa
Här är en artikel om att The Hunger Games mycket väl kan bli den nästa Twilight eller Harry Potter! Läs den, och läs vilka andra böcker som är på väg dit också :)

2 kommentarer:

  1. ohja, det tror jag verkligen! Jag gillar Twilight väldigt mycket, men ärligt talat tycker jag ännu mer om Hungerspelen, men jag vet inte riktigt om jag vill att de ska bli lika stora... eller jo, det vill jag ^^

    SvaraRadera
  2. Jag tror utan tvekan att dom kan bli lika stora om inte större. Jag tror att twilightfebern har börjat att lägga sig när filmen kommer att ha premier.
    Sen tror jag att man vill ha lite omväxlig från allt övernaturligt. Jag gillar twilight och blev beroende av böckerna. Men Hungerspelen berör på ett sätt som väldigt få böcker gör. Jag har aldrig kännt så mycket känslor för en bok som jag kännde när jag läste Hungerspelen.

    Sen har hungerspelen allt som behövs. Det finns kärlek, action, svek, död, sorg, glädje, vänskap, hopp och en huvudkaraktär som inte tittar på när några killar slås om henne. Det kommer att bli en bra film om man får rätt skådespelare för rollerna. Jag vet att jag i alla fall kommer att gå och se den.

    SvaraRadera